Διαμονή στην Αθήνα

CITY BREAK STUDIOS

Business or pleasure; Κάποτε, απαντούσαμε εύκολα σ’ αυτήν την ερώτηση. Σήμερα, πλέον έχουν προστεθεί περισσότεροι  λόγοι για ένα σύντομο ή όχι και τόσο ταξίδι στην Αθήνα.

Για αυτό τον σκοπό, η Hometel Greece δημιούργησε μοντέρνα, ανακαινισμένα, πλήρως επιπλωμένα Studios τα οποία βρίσκονται σε κεντρικές γειτονίες της Αθήνας όπως η Κυψέλη, το Γαλάτσι, οι Αμπελόκηποι, η Πανόρμου και το Παγκράτι. Όλα τα διαμερίσματα έχουν εξοπλισμένη κουζίνα, διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, μπάνιο και γραφείο με Internet.

Τα City Break Studios της Hometel Greece αποτελούν την ιδανική επιλογή, καθότι συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και την ζεστή ατμόσφαιρα ενός σπιτιού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές με συνεχής παροχές και συνεχή υποστήριξη από τους συνεργάτες της. Πολύ σημαντικό είναι επίσης και το γεγονός πως είναι προσβάσιμα από και προς το δίκτυο συγκοινωνιών που συνδέει όλη την πόλη.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Η ευελιξία δεν είναι χαρακτηριστικό της αγοράς των ενοικίων η οποία δυσκολεύει συνεχώς όσο η ζήτηση ιδιαίτερα για μικρούς/μεσαίους χώρους αυξάνεται. Για αυτό το λόγο, η Hometel Greece δημιούργησε 5 μοντέρνα, ανακαινισμένα Studio, πλήρως επιπλωμένα που βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας, στο Παγκράτι.

Flexible Living για την Hometel Greece σημαίνει ότι η διαμονή για επαγγελματικό η μη σκοπό απλοποιείται εξοικονομώντας παράλληλα πολύτιμο χρόνο και κεφάλαια. Η Hometel Greece δίνει τη δυνατότητα σύντομης η μακροχρόνιας μίσθωσης για επαγγελματίες, φοιτητές και ζευγάρια, διαμερισμάτων 40-50 τ.μ με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, διπλό ανατομικό κρεβάτι, γραφείο με γρήγορο Internet και συνεχή υποστήριξη από τους συνεργάτες της.

CITYZOE ATHENS BOUTIQUE HOTEL

Η παρουσία της Hometel Greece διευρύνεται και στον ξενοδοχειακό χώρο με την δημιουργία του πρώτου της Boutique Hotel, 8 δωματίων. Στην Γειτονιά των Θεών, Πλάκα, δημιουργήθηκε  το “CityZoe” στην διεύθυνση Λυσικράτους 8, Αθήνα.

Εδώ που το παρελθόν συναντιέται με το παρόν, όπου κάθε στενό κρύβει έναν ιστορικό θησαυρό του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Το “CityZoe” ,αποτελεί το ιδανικό σημείο διαμονής για τους λάτρεις των μουσείων και των εμβληματικών αρχαίων μνημείων. Με θέα την μαγευτική Ακρόπολη, το “CityZoe” σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε άμεση επαφή με την ελληνική κουλτούρα, να περπατήσετε στον ωραιότερο πεζόδρομο του κόσμου, τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, και να γευτείτε τις πεντανόστιμες παραδοσιακές συνταγές στις γειτονικές ταβέρνες της Πλάκας.

Διαμονή στα Ιωάννινα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τα Ιωάννινα γνωστή και ως «πόλη των Θρύλων», αποτελούν την πρωτεύουσα της Ηπείρου και αναπτύσσονται γύρω από την υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα, την καρδιά της πόλης που δίνει τον παλμό στην καθημερινότητα των κατοίκων της.

Στην πόλη των Ιωάννινων διοργανώνονται όλο το χρόνο καλλιτεχνικά και πνευματικά δρώμενα, δίνοντας την ευκαιρία για μια γνωριμία με τις ρίζες της πνευματικής παράδοσης της Ηπείρου. Οι διαδρομές μέσα την πόλη, τα αξιοθέατα και τα μουσεία, προσφέρουν την αίσθηση μιας άλλης εποχής, με έντονο  στοιχείο τον πολιτισμό και την αρχιτεκτονική της βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Η πόλη των Ιωαννίνων, εκτός από ειδυλλιακός τουριστικός προορισμός, είναι πόλος έλξης και για τους φοιτητές, καθώς διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο φημισμένα πανεπιστήμια της χώρας. Πολύ συχνά την επιλέγουν οι φοιτητές για τις σπουδές τους, ενώ δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες που ταξιδεύουν για επιχειρηματικούς λόγους.

Η Hometel Greece ξεκίνησε το 2017 στα Ιωάννινα δημιουργώντας Studio και μικρά διαμερίσματα: ζεστά, ανακαινισμένα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, διπλό ανατομικό κρεβάτι, και γραφείο με γρήγορο Internet.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός και η διάρκεια του ταξιδιού σας, μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε την πιο ενδεδειγμένη λύση για εσάς.

Πως θα μας βρείτε

Συμπληρώστε την φόρμα και απευθύντε μας τις ερωτήσεις σας

Διεύθυνση

Λυσικράτους 8, Πλάκα-Αθήνα 10558

Τηλέφωνο

+30 210 6100180

Email

reception@hometelgreece.com

Διεύθυνση

Νικ. Χαντέλη 8, Ιωάννινα 45221

Τηλέφωνο

+30 26510 29600

Email

reception@hometelgreece.com