Feels like

Home

Feels like

Home

Γνωρίστε την Hometel!

Η εταιρία “Hometel Greece” ιδρύθηκε στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων το 2017 και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην πολυσύχναστη πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα.

Οι συνεχείς προκλήσεις των δυο πόλεων στην αγορά ενοικίασης ενέπνευσαν την εταιρεία και την ομάδας μας να προσφέρει αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις. Ως αποτέλεσμα σχεδιάσαμε για εσάς ένα portfolio από βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες μισθώσεις με ανακαινισμένα, πλήρως εξοπλισμένα  στούντιο σε  κεντρικές γειτονιές της Αθήνας και των Ιωαννίνων.

Η “Hometel Greece” συνδυάζει ευελιξία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, επιτρέποντας στον ενοικιαστή να προσαρμόσει τη διάρκεια της μίσθωσης ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι σημερινές προκλήσεις επιτάσσουν καινοτομίες και όραμα.

Προσαρμοσμένη στις τρέχουσες συνθήκες απλοποιούμε την πολύπλοκη διαδικασία  ενοικίασής, ανεξαιρέτως διάρκειας  προϋπολογισμού, προσφέροντας προσιτές λύσεις με την υψηλότερη ποιότητα. Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας για να σχεδιάστε το πιο οικονομικό πλάνο διαμονής σας.

Το 2022, η Hometel Greece δημιουργεί το” CityZoe”, το πρώτο Boutique ξενοδοχείο της στην οδό Λυσικράτους 8 στο κέντρο της Πλάκας. Το CityZoe (=  ζωή στην πόλη στα ελληνικά) είναι ένα ξενοδοχείο που αποτίει φόρο τιμής στην ομορφιά και την ιστορία της Αθήνας.

Ζήστε την Αθήνα ως City-Zoen!

Μείνετε συντονισμένοι!

SuperHost at Airbnb

SuperHost at Airbnb

Έχετε απορίες;

Σκέφτεστε να επισκεφθείτε  την Αθήνα ή τα Ιωάννινα; Πείτε αντίο στις πολύπλοκες διαδικασίες της ενοικίασης. Προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή και δημιουργούμε αποτελεσματικές λύσεις και στεγαστικά πλάνα στους ενοικιαστές μας.

Ξενοιάστε με την σιγουριά των έμπειρων επαγγελματιών  που παρέχουμε στις οικονομικότερές τιμές της αγοράς.

Εμπιστευτείτε μας!

Athens: +30 210 3388024
Ioannina: +30 26510 29600

Έχετε απορίες;

Σκέφτεστε να επισκεφθείτε  την Αθήνα ή τα Ιωάννινα; Πείτε αντίο στις πολύπλοκες διαδικασίες της ενοικίασης. Προσαρμοζόμαστε στην αλλαγή και δημιουργούμε αποτελεσματικές λύσεις και στεγαστικά πλάνα στους ενοικιαστές μας.

Ξενοιάστε με την σιγουριά των έμπειρων επαγγελματιών  που παρέχουμε στις οικονομικότερές τιμές της αγοράς.

Εμπιστευτείτε μας!

Αθήνα: +30 210 3388024
Ιωάννινα: +30 26510 29600

Απολαύστε τις εγγυημένες υπηρεσίες μας!

Η επόμενη σας μόνιμη ή προσωρινή στέγη βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σας. Παραμείνετε ευέλικτοι, χωρίς πολυδάπανες προκαταβολές και περίπλοκα συμβόλαια.

Hometel Greece, σημαίνει ευελιξία.

Απολαύστε εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών.

Αποκτήστε τις καλύτερες τιμές και τον απόλυτο έλεγχο του ενοικίου σου.

Η Hometel Greece, απλοποιεί και δίνει λύσεις. Ευέλικτη διαβίωση σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελάχιστη διαμονή.

Στη Hometel, είστε η προτεραιότητα μας.

Μείνετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Στη Hometel Greece, εμείς δημιουργούμε τον επόμενό σας χώρο και εσείς αποφασίζετε τη διάρκεια της διαμονής σας. Καθημερινά σας φροντίζουμε να σας παρέχουμε λύσεις καθώς δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς και όμορφες αναμνήσεις μαζί στα υπέροχα σπίτια μας. Στη Hometel Greece τα αξίζετε όλα.

CityZoe Athens Boutique Hotel

Το 2022, η Hometel Greece έκανε το επόμενο αποφασιστικό βήμα στον ξενοδοχειακό τομέα δημιουργώντας το πρώτο της Boutique ξενοδοχείο 8 υπερσύγχρονών σουιτών , "CityZoe", στην οδό Λυσικράτους 8, στην Πλάκα.
Ελάτε στον χώρο μας να εμπνευστούμε μαζί.

Κάθε στούντιο της Hometel περιλαμβάνει:

Φρέσκα σεντόνια και πετσέτες

Service καθαρισμού
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
Χώρο Γραφείου

Wi-Fi and Tv

Αποθηκευτικούς χώρους
24/7 Τεχνική Υποστήριξη
Κεντρική τοποθεσία

Χρονοδιάγραμμα της Hometel

Από την ανάπτυξη των υπηρεσιών φιλοξενίας
και ανακαινίσεων, στο σημερινό μας όραμα.

Η αρχή

2017

Η Hometel Greece ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 2017.

2017

Σχεδιασμός και ανάπτυξη τριών πλήρως εξυπηρετούμενων στούντιο στην πόλη της Αθήνας.

2018

Εντάσσεται στην πλατφόρμα της Airbnb, γίνεται Superhost, επενδύει σε περισσότερα ακίνητα
για να αναπτυχθεί.

2019

Παραμένει στην κατηγορία Superhost πληρόντας όλα τα κριτήρια και τους συνεχής ελέγχους της πλατφόρμας  AirBnB. Προσθέτει στο portfolio της ακόμα τρία ακίνητα για ανακαίνιση.

2021

Ανακαινίζει τρία ακόμα πλήρως εξοπλισμένα all inclusive διαμερίσματα  στο κέντρο της Αθήνας.

2022

Για ακόμη μια χρονιά διατηρεί τις υψηλές προδιαγραφές της κατηγορίας Superhost στην πλατφόρμα της AirBnB. Με πληρότητα όλων των Studio κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, προσφέροντας ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

2022

Όραμα

H Hometel Greece ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού με τον σχεδιασμό και δημιουργία ενός νέου Boutique Hotel, στην καρδιά της Πλάκας, στην Αθήνα. Το «CityZoe» Αthens , στην Λυσικράτους 8, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τις διακοπές σας, στο κέντρο της πιο ιστορικής πρωτεύουσας της Ευρώπης.

2022

Όραμα

Η Hometel Greece καταφέρνει να διατηρήσει και να εκπληρώσει τα κριτήρια του Superhost στην πλατφόρμα της AirBnB και υπερέχει στον ανταγωνισμό για να διατηρήσει το ποσοστό κενών θέσεων εργασίας.

Πηγαίνει τη φιλοξενία στο επόμενο επίπεδο, ανοίγοντας ένα ολοκαίνουργιο Boutique Hotel, το ”CityZoe”, στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Λυσικράτους.

Ψάχνετε για το επόμενο σας μέρος για να μείνετε μερικές μέρες, μερικούς μήνες ή και περισσότερο;

Επικοινωνήστε με τον Πράκτορα Φιλοξενίας για να δημιουργήσετε το καλύτερο σχέδιο διαμονής με βάση τις ανάγκες σας στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς!

Are you looking for a place to stay for some days, months or even longer?

Contact our Hospitality Agent to create the best accommodation plan based on your needs at the most affordable price.

Hometel Stories

Δημιουργώντας χαμόγελα στους ενοίκους μας!
Αυτό το στούντιο είναι το καλύτερο AirBnB που έχω μείνει. Έχει καλό μέγεθος, είναι καθαρό, με στυλ και στο κέντρο της Αθήνας. Θα ξαναμείνω σίγουρα εδώ αν είμαι στην Αθήνα!
Tim
Πολύ ωραίο στούντιο διαμέρισμα σε μια ήσυχη περιοχή της Αθήνας. Η επικοινωνία ήταν πολύ καλή. Ο Μάριος και η ομάδα του ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσουν. Το διαμέρισμα ήταν καθαρό και τακτοποιημένο. Και έστειλαν κάποιον να καθαρίσει για μένα μερικές φορές. Πραγματικά το εκτιμώ αυτό! Ευχαριστώ για όλα!
Yngve
Εξαιρετική επιλογή! Άνετο και χαλαρωτικό διαμέρισμα. Θα επιστρέψω σίγουρα χωρίς καμία σκέψη!!!
Eva
Τέλειο μέρος. Το διαμέρισμα είναι άνετο και σε πολύ ωραίο μέρος. Ο οικοδεσπότης είναι πολύ ευγενικός. Είναι καθαρό και έχει όλα όσα χρειάζεσαι για σύντομες διακοπές.
Антоанета
Πολύ καθαρό, ασφαλές κτήριο, εξαιρετική γειτονιά, υπέροχοι γείτονες και καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Έμεινα τρεις μήνες ενώ ηχογραφούσα το άλμπουμ μου στο Ψυχικό. Καλή ευκαιρία και υπέροχοι οικοδεσπότες!
Kevin

Hometel News

Μάθετε τα τελευταία νέα μας!

CityZoe x BIRÒ 

Το CityZoe, το πρώτο boutique ξενοδοχείο της Hometel, προχώρησε στην αγορά του...

Read More

Με την Hometel Greece

βρίσκεστε πάντα στο σωστό δρόμο.

Αθήνα

Διεύθυνση

Λυσικράτους 8, Πλάκα-Αθήνα 10558

Τηλέφωνο

+30 210 3388024

Email

reception@hometelgreece.com

Ιωάννινα

Διεύθυνση

Νικ. Χαντέλη 8, Ιωάννινα 45221

Τηλέφωνο

+30 26510 29600

Email

reception@hometelgreece.com