Επενδύστε στο ελληνικό
real estate

Επενδύστε στο ελληνικό
real estate

Αύξηση των εσόδων σας δημιουργώντας παθητικό εισόδημα

Τα έσοδα από μισθώματα ακινήτων αποτελούν έναν από τους ευκολότερους τρόπους απόκτησης παθητικού εισοδήματος. Αρκεί πρώτα να επενδύσετε σε σωστές και κερδοφόρες ευκαιρίες. Εμείς, ασχολούμαστε με την εύρεση του κατάλληλου ακινήτου για εσάς βάσει του προϋπολογισμού που διαθέτετε. Επίσης μελετούμε προσεκτικά τον χώρο με τους επαγγελματίες μας και σχεδιάζουμε την ανακαίνιση σας στις πιο προσιτές τιμές.

Το σταθερό “παθητικό εισόδημα” είναι ένα μεγάλο χρηματοοικονομικό δίχτυ ασφάλειας. Αφήστε σε εμάς τον σχεδιασμού ενός επικερδές πλάνου!

Γιατί η επένδυση στην Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ιδέα τώρα!

Η Αθήνα κατατάσσεται ως η καλύτερη αγορά ακινήτων, με βάση βασικές επενδυτικές μετρήσεις όπως η πρόβλεψη αξίας κατοικίας, η αναλογία ενοικίου προς τιμή πώλησης και το ποσοστό κενών θέσεων.

Η Hometel Greece προσφέρει επενδυτικά έργα, με στόχο την εξασφάλιση σταθερού εισοδήματος για τον ιδιοκτήτη, επενδύσεις που αξίζει να επενδύσουν στον κλάδο της φιλοξενίας και του real estate. Η Hometel Greece δημιουργεί μια έτοιμη επιχείρηση επαγγελματικών ακινήτων και διαμερισμάτων που θα μεταπωληθούν ή θα μισθωθούν.